torstai 24. huhtikuuta 2008

Seikkailua, suunnistusta ja "melontaa"

Tiimin jäsenet ovat tulessa kahdella rintamalla tulevana viikonloppuna.

Pete, Janne ja Laura kilpailevat Virossa XDream seikkailukisassa. Vastusta löytyy ainakin joukkueiden lukumäärän perusteella, sillä kehissä on 109 joukkuetta pitkällä radalla ja siihen vielä päälle 160 joukkuetta lyhyemmällä radalla. Suosittua puuhaa tämä seikkailukisailu myös tuolla lahden eteläpuolella. Multisport.fi kisaa myös toisella joukkueella, jossa menestystä jahtaavat Mika Pasonen, Niko Toimela ja Tom Asklöf.

Saa nähdä kuinka pojat pysyvät talvisilla hiihtoladuilla kovaa vauhtia pitäneen Lauran kyydissä... Joka tapauksessa saavat ukot loistavan reippaanpuoleisen rykäisyn, joka pohjustaa hyvin kunnonajoitusta tulevaan Bimbacheen Espanjassa.

Taitosuunnistaja Jäppinen taas debytoi Tiomilan Långa nattenilla Anttolan Urheilijoiden porukassa. Taktiikka putkiosuudella on selvä: peesiin vaan, omat ratkaisut on kielletty. Toivottavasti viime viikolla Jannen kanssa metsässä juoksennellessa nyrjähtänyt nilkka ei sano sopimusta irti ja siten vaaranna tulevaa Bimbachea.

Koska jäät ovat vielä ainakin Savon suunnalla hankaloittamassa melontapuuhia, niin Eepo on myös vedellyt melontaergolla. PaddleOne -ergo on itseasiassa ihan tehokas peli. Veden puutteen korvaa tässä tylsässä, mutta lihaskunnon kannalta tehokkaassa harjoitusmuodossa ankara hikoilu.

Raporttia koitoksista luvassa ensi viikolla.