keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Viron reissu lähestyy

Multisport.fi joukkue kisailee Virossa Nike Winter Xdream kisassa 1.2. kokoonpanolla Janne Mononen, Eero Jäppinen ja Mikael Donner. Mikael on uusi vahvistus tiimin kisailukokoonpanossa ja tuo kehiin suunnistustaitoa, kokemusta ja kovaa kuntoa. Mikael on nimittäin voittanut mm. suunnistuksen normaalimatkan Suomen mestaruuden vuonna -96 ja senkin jälkeen pärjännyt aika mukavasti.

Taso kisassa on kova. Etukäteen kovin vastus lienee virolaisista suunnistajista koottu EKJ SK -tiimi (Kraas, Nõmm, Kärner). Yhteensä kolmen hengen joukkueita on ilmoittautunut pari viikkoa ennen kisaa jo 165 kpl, eli ei metsässä ihan yksin tarvitse tetsailla.

Liikkumismuoto on kisassa vapaa: juosten, hiihtäen, fillarilla, potkukelkalla tai ihan millä vain haluaa, kunhan siinä ei ole moottoria. Viime vuonna mentiin vain juosten, mutta nyt ehkä keksitään jotain uutta - tai sitten ei. Aikaa voittajilta kuluu etukäteistietojen mukaan n. 4,5 tuntia, eli jos koko matkan meinaa juosta, niin mistään ihan kevyestä pikku lenkurasta ei ole kyse.

Kisan sivut: http://www.xdream.ee/