lauantai 19. syyskuuta 2009

Eepo 13 vaaran maratonin voittoon!

Eepo voitti elämänsä ensimmäisen juoksukilpailun Vuokatissa. Kyseessä oli 13 vaaran maraton, jonka pituus tosin oli 20km, reitti kulki 13 vaaran yli ja reitillä oli yhteisnousua noin 900 metriä. Ihan sileän kisasta ei siis ollut kyse, eikä maastopohja ole ihan sileä vaan kisareitti kulki UKK vaellusreittiä pitkin, jossa juurakkoa, kivikkoa ja nousuja on tarjolla vähintään riittävästi. Sehän vain sopii adventurekyntäjälle.
Kilpailun voitto oli matkalla jo vaakalaudalla, kun Eepo hieman pummaili tuntemattomalla ja melko huonosti merkatulla reitillä. Takaa tullut hiihtäjä Kari Varis sai Eepon melkein kiinni, mutta loppujen lopuksi vanha tosi asia piti taas paikkansa eli, kun kunto on kohdallaan, voi virheet paikata jalalla.