tiistai 19. tammikuuta 2010

Kovaa kisaa Kolumbiassa

Team Multisport.fi osallistuu Kolumbian Medellinissä käytävään 7 Cerros Medellin kisaan. Matkaan saatiin täysin viime vuodesta vaihtunut kokoonpano: Outi Seppä, Pekka Sorjonen, Jaakko Mäkelä ja Ville Mäkelä. Myös itse kisa on hieman ilmeisesti muuttunut aikaisemmista ja nyt on ohjelmassa kaksi pidempää päivää edellisen vuoden kolmen hieman lyhyemmän päivän sijaan.

Paikalta puuttuvat aikaisempina vuosina kärkikahinoissa mukana olleet ruotsalaisjoukkueet, joten nyt ei ainakaan niiden kyykyttämistä päästä juhlistamaan. Harmi. Viime vuonna tiimi tuli kisassa toiseksi ja kisan voiton vei paikallinen joukkue, erittäin pitkälti tosin paikallistuntemuksen siivittämänä. Toivottavasti tänä vuonna olisi menestys enemminkin kiinni fysiikasta ja taidosta, eikä niinkään kartalla näkymättömien polkujen käyttämisestä, kuten viime vuonna.

Kelit Suomessa viime aikoina eivät ole ihan 100 % vastanneet Kolumbian helteitä, mutta onneksi mukana on myös Jaakko "Jorge" Mäkelä, joka on viime kuukaudet hionut kuntoaan ja mäkikirejään Italian dolomiittien maisemissa.