tiistai 16. helmikuuta 2010

Umpihangesta mualimanmestaruus

Utin jääkärirykmentin joukkue hiihteli taas voittoon Umpihankihiihdon MM-kisoissa. Latua availemassa olivat Hannu Hakkarainen, Janne Tuomaala, Markus Paananen, Tuukka Turkka ja Eepo.

Sunnuntain kiritaipaleelle pääsivät pojat kansan urhokkaan 4 minuuttia kärjessä lähteneiden Kiinteistöneliö ja Nahjukset -nimisten joukkueiden perässä. Ero Kiinteistöneliöön saatiin ajettua kuitenkin kiinni noin 8 km umpihankikiritaipaleen puolivälissä, eikä voitosta tarvinnut käydä loppukirikamppailua. Nahjuksia ei matkalla näkynyt. Kärkikolmikko maalissa oli: Utti, Kiinteistöneliö ja Suomen Sotilas.

Keli oli tänä vuonna melkoisen raskas hiihdellä, sillä pehmeä lumihanki ei liiemmin tarjonnut mahdollisuuksia edetä pompputasuria saatikka luisteluhiihtotekniikkaa hyväksikäyttäen. Keli oli kuitenkin aivan loistava ja maisematkin hienot, niin mikäs siinä oli hiihdellessä. Lauantain neljällä tehtävärastilla oli mukana sekä onnea ja hyviä arvauksia että epäonnea ja huonoja arvauksia. Ensiapu ja painon arviointi menivät hyvin, mutta sauvanheitto meni metsään ja pöllöjen tunnistus vielä tiheämpään metsään.

Kisan tuloksia löytyy täältä ja väliaikoja täältä.
Tästä kun klikkaa, niin näkyy kun lumi pöllyää.
Tapahtuman sivut löytyvät täältä.

teksti: Eepo