Kevätkuulumisia

Tässä lyhyt kooste tiimin jäsenten kevään ja alkukesän aikaisista sekalaisista liikuntasuoritteista.

Multisport Cup 2011
Spring Adventure

Multisport.fi otti voiton Karjaalla 7.5. kisatussa Spring Adventuressa. Tiimin muodostivat Janne.K. Mononen ja Ville Mäkelä.

No Limit Adventure

Multisport.fi otti voiton myös Nuuksion maisemissa 11.6 kisatussa No Limit Adventuressa. Tiimin muodostivat tällä kertaa lupaavat seikkailujuniorit Petri Forsman ja Ville Niemelä. Kakkossijan nappasi toinen erittäin lupaava tulevaisuuden duo Tommi Putkuri/Markus Kettunen.
2)Kettunen & Putkuri
3)KARSU.FI
4)Lupus Extreme
5)Team Rastiklinikka

Viro ja Liettua
Suomenlahden eteläpuolellakin on käyty kisaamassa. Pete nappasi kahden virolaiskaverin kanssa voiton Ace X Dream sarjan ensimmäisessä osakilpailussa Tallinnassa 24.4. Tiimin nimi oli Team Vaude Matkasport ja joukkuetoverit Silver Eensaar ja Indrek Teppo. Kisassa oli 88 joukkuetta A-sarjassa.

Toisessa Ace Xdream sarjan kisassa 5.06.2011 oli kaksi joukkuetta viivalla:
A-sarja sijoitus 17. (68 joukkuetta) Team Multisport 1 (Forsman Petri, Mäkelä Ville, Mäkelä Jaakko)

B-sarja sijoitus 13. (160 joukkuetta)Team Multisport 2 (Mika Pasonen, Heikki Hihnala, Mikko Kolemainen)

Liettuan Vilnassa kisattiin 4.6. (eli päivää toista X Dream kisaa ennen) Vilnius Challenge. Siinä tuli seuraavia sijoituksia miesten sarjasta:
Multisport 1. (Mäkelän veljekset) Sija. 4. (28 joukkuetta)
Multisport 2. (Forsman, Hihnala) Sija 6.
Multisport 3. (Pasonen, Kolehmainen) Sija 25.

Muuta liikuntaa:

Extreme Run, Vantaa 21.5.
Janne juoksi viime vuoden tapaan toiseksi tässä 16 km maasto/estejuoksukisassa. Voittajaksi juoksi David Brickhill-Jones.

Suunnistus:
SM-erikoispitkät Ilomantsi 21.5.
Eepolle sijoitus 10. sarjassa H21. Voittaja Petteri Muukkonen.

Lisäksi tiimin jäsenet ovat osallistuneet niin Tiomilaan, Jukolaan ja henkilökohtaisiinkin suunnistuskisoihin.

Hiihto:
Janne hiihti hienosti sijalle 11. Vöyrin SM 15 km kisassa. Voittaja Sami Jauhojärvi.
Myös massahiihdoissa on tiimin jäseniä nähty ainakin Suomessa, Norjassa ja Virossa.

Tulevaa:
Kesän seikkailuissa tullaan ainakin kotimaisessa 24 h kisassa Geo Park Challengessä näkemään tiimin jäseniä viivalla. Kisa on heinäkuun lopussa ja viivalla on kokoonpano Janne, Ville M. ja Eepo.