sunnuntai 10. elokuuta 2008

Hopeaa kahdella rintamalla ja uusia kujeita

Tiimin jäsenet suunnistivat kaksi hopeamitalia elokuun piristykseksi.
Janne sai hopeaa tunturisuunnistuksessa Ylläksellä parinsa Juha Uotilan kanssa. Ero kärkeen, eli Pellon Ponnen pariin oli kahden päivän yhteistuloksissa 1h 10 min.

Eepo taas yritti Heinolassa uusia viimevuotista pyöräsuunnistusviestin kultamitalia parinsa pyöräsuunnistuslegenda Mika Tervalan kanssa.
Mika hoiti osuutensa mallikkaasti, mutta Eepo onnistui kuitenkin tyrimään kisan toisella osuudella, kun hän suuntasi kartanvaihdosta epähuomiossa maalia kohti eikä tajunnut, että vielä olisi toinenkin kartallinen rasteja kierrettävänä. Useamman minuutin pummin ansiosta kulta karkasi Ounasvaaran hiihtoseuralle reilun minuutin erolla.

Pete ajoi pyöräsuuunnistuksen keskimatkalla lauantaina sijalle 14. ja jäi reilun tunnin kisaamisen jälkeen kärjelle kuutisen minuuttia.

Suunnistukselliset koitokset jatkuvat Janne ja Eepon toimesta Rogainingin, eli 24h suunnistuksen, MM-kisoissa Virossa syyskuun puolivälissä. Kisa on molemmille uusi kokemus ja pojat lähtevät hakemaan ehjää suoritusta. Urheiluklisee "Tehdään oma kisa ja katsotaan mihin se riittää" on varmasti hyvä taktiikka noissa karkeloissa.

Pete ja Jenni puolestaan suuntaavat Kiinaan syyskuussa. Kyseessä ei ole olympiareissu, vaan ohjelmassa on kaksi seikkailukisaa kiinalais-suomalaisessa joukkueessa. Ni Hao = Terve.

Tiimiin on myös liittynyt yksi uusi juniorijäsen, kun Eepo ja Taija saivat heinäkuussa tyttövauvan.