maanantai 25. elokuuta 2008

Wulong Mountain Quest seuraavaksi!

Maailman parhaat seikkailu-urheilujoukkueet suuntaavat tällä viikolla Kiinaan. Olympialaiset on jo ohi mutta viikonloppuna Wulongissa alkaa yksi vuoden kovatasoisimmista seikkailu-urheilukilpailuista.
Tiimin suunnitelmat muuttuivat keskikesällä Kiinan osalta. Alustavasti kisa oli kokonaisuudessan tiimin ohjelmassa. Sitten Jannen sisko päätti mennä naimisiin ja veli ei kuulemma voi häitä väliin jättää. Eepo taas taistelee edelleen sinappikoneen kanssa Mikkelissä. Kohta luulisi jo kisalomaa irtoavan, ei kuitenkaan vielä.

Pete ja Jenni nyt sitten kuitenkin suuntaavat Kiinaan. Joukkueen muodostavat heidän lisäkseen Kaksi Kiinan poikaa. Kuulemma Kiinan parhaat kisailijat. Nähtäväksi jää.

Tavoitteita on nyt vaikea asettaa kun kavereita ei ole koskaan tavannut ja heidän tasonsa selviää käytännössä vasta lähtölaukauksen jälkeen. Kaikki laitetaan kuitenkin peliin ja toivotaan että se riittää mahdollisimman korkealle tuloksissa. Kisassa on kymmenen erittäin hyvää tiimiä viivalla jotka tasaisesti sijoittuvat kisoissa podiumille kovimissa kisoissa ympäri maailmaa.

Lisää kisasta: http://www.wulongquest.com/

Jonkun näköistä raporttia koitetaan saitille työntää parhaamme mukaan.

Kun Wulong kisa on käyty, iskujoukkomme suuntaa vielä kohti ZUNYI OUTDOOR CHALLENGEA. Tästä kisasta ei ole muuta tietoa kuin se että kisa käydään Kiinassa, mutta missä, siitä ei tietoa ole. Kisalla ei myöskään ole nettisivuja. Osa ulkolaisista tiimeistä tulee myös tänne kisailemaan.
Tarkoitus on kuitenkin Kiinan turneelta kotiutua maanantaina 8.9.