keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Viva La Espana - Bimbache Extreme 2009

Kevään 2009 tärkeimmäksi koitokseksi on tiimille varmistunut luoteisessa Keski-Espanjassa toukokuun puolivälissä käytävä Bimbache Extreme. Kyseessä on noin kolmen vuorokauden mittainen nonstop -tyyppinen seikkailurutistus, jossa myös kilpailun taso on suunnilleen parasta mitä Euroopassa on tarjolla.


Viime vuonna tummuimme ja etsimme rasteja päätyen sijalle 3., ja ei tuota sijoitusta nyt ainakaan huonontamaan ole tarkoitus lähteä. Uutta maustetta touhuun antaa myös uusi nainen, Outi Seppä. Outi on ns. pitkän -tai ainakin keskipitkän- linjan seikkailijanainen, jolla on kokemusta ja menestystä ihan mukavasti myös kansainvälisiltä adventureareenoilta. Jää nähtäväksi kuinka Pete, Janne ja Eepo pysyvät Outin perässä.

Luvassa on paljon mäkeä ja monipuolinen lajivalikoima. Alueella on mm. Picos de Europa vuorijono lumihuippuineen ja useita jokia. Lajeina on perinteisten jalkapatikan, fillaroinnin ja melonnan lisäksi myös rullaluistelua, kanjonissa ja luolissa möyrimistä köysikikkailuineen ja raftingiä, eli koskenlaskua kumilautalla.Kuvassa Eepo huuhtoo hikiä viimevuotisen kisan kanjoniosuudella. Osuus oli kostea ja kylmä, mutta onneksi erittäin lyhyt.