keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Hiihtoa ladulla, umpihangessa ja muuta ulkoilua

Koska viime päivityksestä on 5 kuukautta aikaa, niin tässä lyhyt yhteenveto tiimin jäsenten ulkoiluista ja kisailuista syksyn ja alkutalven aikana.

- Janne on talvisin hiihtoniilo, ja toiminta on ollut sen mukaista. Mainittavimpina suorituksina Keuruun SM-prologin (P) 19. sija (voittaja Sami Jauhojaervi), ja viime viikonlopulta Virossa hiihdetyn Scandinavia cupin 19. sija perinteisen sprintissä (voittaja John Kristian Dahl) ja 22. sija 15 km perinteisen hiihtotekniikan kilpailussa (voittaja John Kristian Dahl). Tuloksia tuolta.

- Eepo on joka paikan niilo, ja toiminta on ollut sen mukaista. Eepo voitti Mikkelin uudenvuoden juoksun, 5,6 km (tulokset)ja tuli tammikuussa Jyväskylässä hiihdetyssä Neljän vuoren hiihdossa (50 km, P, voittaja Jarmo Rissanen) maaliin kymmenentenä hiihtäjänä (hiihti M-sarjassa). Tulokset.

-Eepo oli myös Kouvolan varuskunnan urheilijoiden joukkueessa umpihankihiihdossa Pudasjärven Syötteen lumisissa maisemissa. Muut joukkueen jäsenet olivat Ville ja Jaakko Mäkelä, Pekka Väätäinen ja Jaakko Leppänen. Tulos oli 1. sija. Tästä GPS seurantaa, ja tästä tuloksia ja tästä Juha Nymanin ottamia hienoja kuvia.



Kuvassa Jaakko Leppänen hakee otetta junttaheittoa varten. Jääkarhun puheet on pidetty.