maanantai 9. marraskuuta 2009

2. osuus

20.10 (+2GT) Toista osuutta ollaan paineltu nyt n. 10 h ja taakse on jäänyt 45 km trekki, jossa nousua tuli vajaa 4 km vertikaalia. Nopean huollon (n. 2 h sitten) jälkeen Team Multisport lähti survomaan reilun satasen pyöräosuutta (nousua tulossa vajaa 6 km). Seuranta ei odotusten mukaisesti ole juurikaan päivän mittaan toiminut. Mitä nyt satunnaisia tietoa on valunut niin ennakkoon kovat joukkueet ovat hakeneet kaikki trekkipätkällä tarjolla olleet rastit. Mukana kuvioissa ovat ainakin Team Multisport, Team Finland, Buff Coolmax, Nike, Orion ,Quechua, Lundhags.

Iso osa joukkueista on sinkoillut sinne tänne ja varmaan kukaan ei pysty sanomaan virallisia tuloksia ennen kuin lauantai-iltana (jos edes silloinkaan). Seurannan mukaan näytti, että ainakin muutama joukkue haki bonusrastin, mutta jättivät kuitenkin pakollisen rastin väliin???
Kukaan ei voi vielä tässä vaiheessa varmasti tietää onko bonusrastien hakemisessa mitään järkeä. mm muutama joukkue Tsekeistä, Rankasta ja Puolasta voi olla lopputuloksissa korkealla kun keräävät rasteja valikoidusti.

Pyöräilyosuuden alku on näyttänyt, että nyt alkaa eroja kenties syntyä. Pari ekaa tuntia puolustava MM Orion ja Multisport ovat edenneet tasatahtia. Näyttäisi, että ainakin osa keulilla olleista joukkueista olisi hieman joutunut antamaan etumatkaa kaksikolle. Team Niken seuranta ei tällä hetkellä toimi.