sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Ennakkotunnelmia III

Kaiken pitäisi olla valmista 15 min päästä tapahtuvaan starttiin. Eilen illalla oli ohjelmassa karttojen jaot ja päälle joukkueille varmasti "mielenkiintoinen" briefing. Karttoja tuli jakoon lähteistä riippuen 59-74 kpl/joukkue. Tämä varmaan osaltaan varmisti sen, että viime yö kului monelta taktiikkaa luoden.

Merkittävä "varma" tieto kertoo, että odotusaikoja ei kisan aikana hyvitetä. Normaalisti tämä ei juurikaan kärkijoukkueita haittaa, mutta tällä kertaa kisan erilainen kisan konsepti voi tuoda siihen muutoksen. Koska lähes varmaa on, että kaikki joukkueet joutuvat käyttämään eri osuuksiin varatun ajan lähes kokonaan (kärki hakee vapaaehtoisia rasteja). Osuuksien loppupuolella voidaan törmätä tilanteeseen,että lisärasteja hakeneet joukkueet saapuvat köysi- yms tehtäviin häntäpäässä ja joutuvat odottamaan heikompien joukkueiden suorituksia. Vielä kun usein monet häntäpään joukkueet ovat kokemattomimpia köysitehtävissä voi jonot muodostua pitkiksi. Toivottavasti näin ei käy.

Toivotaan kaikille tsemppiä ja pidetään peukkuja pystyssä, että TOP 10 tuloslista muodostuisi kovista joukkueista, jotka sinne taitojen ja kunnon perusteella kuuluukin.