perjantai 8. lokakuuta 2010

Kuudetta ja viimeistä päivää mennään

Klo 11:45 paikallista.
Silva on maalissa, kolmantena. Outdry tulee perässä neljänneksi, mutta on vielä joella.
Melonnan alkuun jysähtivät siis kakkosryhmä, eli sijoista 5-8 kamppailevat: Daredevils, Columbia, Thule ja Opava. Onhan siellä se Adidaskin, mutta kun niillä on se sakko tulossa. Kaikki nämä aloittivat joen melomisen siis samaan aikaan aamun valjettua tänään. Yö vietettiin pöpelikössä.

Joella edetään seuraavassa järjestyksessä: Adidas, Columbia, Opava, Daredevils. Meidän poikien trackeri on taas kerran pimeänä, eikä näköhavaintojakaan ole. Todennäköistä on, että he ovat kaikkien näiden edellä, koska ovat suhteellisen hyviä melojia. Erot eivät ole kovin isoja, mutta tässä vaiheessa tuskin kukaan enää nitkahtaa, koska kaikilla on kuitenkin yön lepo siellä pöpelikössä takana.

Loppusijoitus on siis siitä kiinni, mikä on darkzonea koskeva sääntö ja kuinka sitä tulkitaan. Ratamestari ja kisan johtaja Antonio de la Rosa sanoisi tähän varmasti näin: "He he, he he".

Pasonen on taas iskussa. Textmeddelandea pukkaa koko ajan. On selvästi havaittavissa, että vanha kettu vertyy kun tosipaikka on edessä ja kisan kulminaatiopiste lähenee. Silmäpussit roikkuvat vasta polven tasolla ja tanssia voi vielä kuulemma ihan hyvin!

Ei tämä tähänkään lopu. Stay tuned!

ps. Omjakon on jo maalissa. He ajoivat melonnan ohi fillareilla. Hyvä suoritus!