lauantai 23. tammikuuta 2010

Ensimmäinen kisapäivä takana, tiimi kärjessä!

Kolumbian kirjeenvaihtaja ja joukkueen naisjäsen Outi Seppä raportoi Medellinin helteestä:

Taman paivan etappi starttasi aamulla noin seitseman maissa vajaa 10 minuutin makiautoilulla. Kohtuuasemissa noin 10. paajoukon takana. Autoilun jalkeen oli 5 km suunnistus kukkulalla, sijoitus nousi neljanneksi. Sen jalkeen pienen siirtymisen jalkeen seuraavaan suunnistukseen, about 10 km, meni mukiin ja oltiin karjessa.
Taas lyhyt siirtyminen "velodromille", jossa 25 kierrosta ja 40 km meni vahan alakanttiin (ei taysin optimisuoritus, Villella vatsavaivoja ja kunnon maastorenkaat alla, kun paikalliset veti samaa rataa 23 millisilla! Ihan kiva ero.
Pyorailysta lahdettiin 2. lyhyelle juoksuosuudelle, joka loppui jousiammuntaan ja sen jalkeen mentiin luistellen laskeutumiseen ja ilmakkoammuntaan. Jousiammunta oli Pekan heinia ja ilmakkoammunta Outin heinia. Molemmat ampuivat taydet! Veljekset ei vetaneet ihan puhtaasti.
Rullaluistelussa piti ottaa rauhallisesti liikenteen vuoksi, mutta silti siirryttiin karkeen. Rullaluistelu loppui ja taas juostiin joku adventuremaki ylos rastille. Siirtyman kautta juostiin uimarastille, jossa piti sukellella altaan pohjalle palapeli viiden metrin syvyyteen.
Kokovartalokrampit kaikilla!
Uinnin jalkeen oli nice afternoon run along rio Medellinin kokaiinirivieralla. Sitten tulikin jo maali. Paivan nopein aika oli meidan noin 6h pari minuuttia paikallista Safetya ennen, mutta sijoituksista ei ole talla hetkella tietoa ammuntojen pisteenlaskun vuoksi.
Paivan ainut pummi, noin 10 min., tuli luisteluosuuden jalkeisella juoksupatkalla, jossa juostiin noin kaksi kilsaa ylimaaraista.
Tiimi on viettanyt iltapaivaa hotellilla ja ravintolassa syoden, kohta mennaan taas syomaan.