tiistai 5. lokakuuta 2010

Kolmas yö alkaa

Tilanne klo 21.30 paikallista aikaa:
Buff vetää vakuuttavasti kärjessä.
Perässä seuraavat Silva, Blackwater ja Outdry. Järjestyksestä ei tietoa, mutta veikkaan tuota järjestystä. Trackerit ei toimi, yllätys sinänsä. Sitten perässä seuraa Daredevils ja heidän perässään aika lähellä Columbia, Adidas ja Thule.
Adidas on siis ohittanut päivän aikana meidän heput, eli nyt ollaan sijalla 8. Huumoria kuitenkin kuulemma vielä löytyy ja kokemustakin on sen verran, että äijät tiedostavat sen tosiseikan, että kaksi yötä on vielä kisaa jäljellä. Toivottavasti suuntaus sijoitusten suhteen kääntyy noususuhdanteeksi.

Nyt alkaa melonta-trek -osuus olla Thulen osalta pikkuhiljaa takana, ja edessä seuraavaksi fillarointia, jonka jälkeen karu ylämäkiluistelu ja trekki. Siinähän se yö sitten vierähtääkin mukavasti ulkoilun merkeissä. Buff on Thulea noin 9 h 30 min edellä.

Muut suomalaiset tulevat takaa niin kovaa, että rummutus kuuluu Mikkeliin asti. Nyt on iso limppu kehissä ja mennään sitä kuuluisaa isoa kovaa. Paras loikka on päällä, kelläs muullakaan kuin...Team Garminilla. Perässä Scandinaaviset Hunksit ja Omjakon. Tai itseasiassa Omjakonista ei ole tietoa, kun trackeri ei toimi, eikä näkähavaintoja toden totta ole, mutta sen verran pystyy tässä vaiheessa sanomaan, että Peki & al. ovat onnistuneet kipuamaan takaisin sinne vuorelle, jolta ei olisi oikeastaan kannattanutkaan alas harppoa.

Mika Pasonen update: Mika on kantanut järjestäjien köysiä ja oli kuulemma sikamaisen painava reppu. Tästä suivaantunena hän aikoo palkita itsensä rasvaisella ruoalla (esim. pekonilla, kuten aamulla kuulemma kävi), ja juoda päälle höräyksen laatuviiniä (hinta yli 1,5 €/pll). Selvää lipsumista havaittavissa tältä terveiden ruokailutottumuksien airueelta! Ihmekkös tuo, kun joutuu päivätolkulla venailemaan hikisiä ukkoja ja naisia jossain huitsin nevadassa, eikä mitään hajua ole yhtään mistään.
Stay tuned.